dilluns, 3 de novembre del 2008

C&C Ancients o la història sense fi

En l’anterior entrada del bloc “Commands & Colors: Ancients” van quedar a l’aire els escenaris de les expansions “Roma i els Bàrbars” i “La guerra civil romana” que els podeu trobar en aquesta plana. Afegeixo tres escenaris que van sortir a la revista C3i nº.20 centrats a Hispània durant la segona guerra púnica que trobareu aquí.
A hores d’ara surten dos ampliacions més, la quarta amb el nom de “Imperial Rome” que inclou 24 batalles i “Epic Ancients I” amb 12 batalles. Sembla que el tema dóna de sí.
En canvi, jo no comparteixo les polítiques editorials que tendeixen a repetir clixés, més tractant-se d’un joc introductori per a neòfits. Recomano, doncs, als nous jugadors ser agosarats i explorar nous jocs, si l’exploració us decep sempre podreu tornar als orígens.

1 comentari:

Martí Cabré ha dit...

Hi estic d'acord. El CC:A és un joc introductori que ha de ser explorat i superat pel neòfit amb jocs millors. Al seu temps.

Però oferir expansions fins a l'extenuació em sembla una manera d'impedir el progrés del jugador a projectes més interessants.