dilluns, 19 de novembre del 2007

Sociedad Británica para el Conocimiento (BSK)

Una de les més agradables sorpreses en el meu retorn als jocs de taula ha sigut la habilitat que han tingut els jugadors de taula en aprofitar les noves tecnologies, per aconseguir un grau de comunicació molt més fluid i ràpid de les seves experiències i projectes. Quina enveja!! Respecte als mitjans que teníem als 80’s. Al menys els què estem més aïllats no ens sentim tant sols.
En aquest país aquesta tasca de enllaç entre els jugadors li ha correspost a la Sociedad Británica para el Conocimiento (BSK) un foro on els jugadors parlen sobre tot el que afecti als jocs de taula. Un es pot sentir més o menys identificat però al meu entendre es imprescindible.
Vull esmentar de manera especial la secció que tenen de ezines on podeu baixar-vos dos revistes electròniques dedicades als jocs de taula:
Revista Tabula
Ludo Magazine
Dos projectes que mereixen ser recolzats per tots els jugadors de taula per la seu rigor y, sobretot, per l'esforç que suposa als que tiren el projecte endavant.
Les revistes electròniques penso que són el futur i acabaran desplaçant les revistes convencionals ja que presenten moltes avantatges com gratuïtat, ràpida distribució i si les vols en paper les pots imprimir.
Finalment, no seria just ignorar la persona que ha posat els mitjans necessaris perquè tot això sigui possible en José Carlos, alies Wkr. “Chapeau” com dirien els francesos.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

¨Para mi también fue todo un descubrimiento. El fin de la peregrinación por el desierto.
Lev Mishkin
P.s. me gusta tu blog

Quim ha dit...

Aquest nadal vaig tenir la sort de coincidir amb l'Wkr en unes jornades i després hem pogut intercanviar opinions a través de diversos fòrums. Sembla un paio ben simpàtic i realment es nota que li agrada aquest món dels jocs.